Wie wil jij als vrouw zijn? Dat is de vraag die ik jou stel als wij samen gaan werken. Ik merk dat veel vrouwen vooral externe doelen hebben, maar tegelijkertijd met zichzelf worstelen. Je gelooft niet in jezelf, je loopt te lang met dingen rond die aan je knagen, je trekt je te veel aan van wat anderen van jou vinden, je zet jezelf niet op de eerste plaats en leeft een leven die je eigenlijk niet de voldoening geeft waar je naar verlangt.

Ik denk dat je nu op het punt gekomen bent dat je beseft dat je beter verdient. En ik hoop ook dat je beseft dat alleen jij dit kan veranderen. Alles start bij jezelf.
Als jij verandering wilt, dan 
hangt dat af van wat jij vandaag kiest te doen en wie jij kiest te zijn. Want het laatste wat jij moet doen is wachten op zelfvertrouwen. Het komt je niet aanwaaien. Je moet bewust worden waarom je zelfwaarde laag is en op dagelijkse basis er bewust aan gaan werken.

WHAT DO YOU GET?

  • Ik ga jou 6 weken lang coachen. We werken aan je zelfwaarde en we werken naar je doelen toe.

  • Je ontvangt een sessie van max 60 min (telefonisch of op locatie) waarin we bespreken wie jij als vrouw wilt zijn en waar jij naar toe wilt.

  • Aan de hand van het gesprek maak ik een op maat gemaakt Personal Growth Plan voor je. Een plan dat jou gaat helpen om de vrouw te worden die jij wilt zijn. Je ontvangt op maat gemaakte opdrachten en documentatie die aansluiten op jouw persoonlijke doelen. Hier ga je 6 weken mee aan de slag.

  • Ook ontvang je van mij een stappenplan hoe jij nu al naar je doelen toe kunt werken.

  • Ik ga jou een maand lang coachen, motiveren, helpen, bijstaan.... 

  • Samen gaan we er voor zorgen dat je stappen durft te nemen naar je doelen toe en dat je on the go zelfvertrouwen opbouwt.

  • Je hebt 6 weken lang mijn support via de mail of whatsapp (incl voiceberichten).

  • Om de week hebben we een voortgangsgesprek van 45 min. (totaal dus 2)

  • In week 6 hebben we een eind gesprek van 45 min om je voortgang te bespreken.

  • We sluiten dit traject af met een final growth plan. Maar de kans is groot dat je na 6 weken niet meer wilt stoppen ;)

"The person you want to be depends on the person you choose to be today"

€749

Investering

- Een telefonische 1 op 1 sessie  (of op locatie)

- 2 Voortgangsgesprekken

- Mijn Ebook It's time for Selfworth

- Op maat gemaakte opdrachten gericht op jouw persoonlijke doelen

- Een plan van aanpak gericht op je te behalen externe doelen

- 6 weken onbeperkt mijn coaching support

- Een personal growth plan (pdf) 2x (incl actie plan)

- Een eindgesprek

- Betalen in 2 termijnen mogelijk

Als jouw persoonlijke coach gaan we kijken naar wat je persoonlijke doelen zijn. De vragen die centraal staan zijn "Wie wil jij als vrouw zijn?" "Waar wil jij naar toe?"

BRAND NEW

You

Voor wie?

Dit traject van 6 weken is voor de vrouw die echt aan de slag wilt met haarzelf en haar doelen. Het is voor jou als jij 100% wilt inzetten en zowel aan je zelfwaarde wilt werken als aan je externe doelen.

Neem jij de verantwoordelijkheid over je leven? En ben je bereid aan jezelf te werken en de stappen te nemen naar je doelen toe?

Vraag dan een gratis intake gesprek aan waarin het duidelijk wordt hoe ik jou kan helpen bij jouw hulpvraag.

Book me as a coach

PERSONAL GROWTH PLAN

Lets do this

© 2020 by Make Your Life Worth Living