LET OP! Ik heb een klantenstop! Ik neem momenteel geen nieuwe klanten aan.
Loop jij momenteel vast? En heb je geen idee hoe je hier mee om moet gaan of hoe je hier uit moet komen? Lees dan verder.

| AFRA |

- Afranaisa -
 

Ik heb na het volgen van de selfworth planner en de helft van het online programma een paar flinke stappen vooruit gezet in mijn leven en in mijn carrière. Vervolgens heb ik een coaching call ingepland met Jocianne voor meer duidelijkheid en begeleiding op mijn nieuw ingeslagen pad. Ik ben zeer dankbaar voor de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van haar diensten en expertise. Ik zou Jocianne als coach zeker aanraden omdat ze zo relaxed is, heel authentiek en professioneel.

Voor mij is dit gesprek weer een stap vooruit in mijn leven en carrière. Zo veel duidelijkheid kon ik mezelf niet geven en daar heb jij mij goed bij geholpen. Ik ga nu vol zelfvertrouwen verder met het zetten van the next best move. Ik weet precies welke doelen er nu voorrang krijgen en ik ben een paar beperkende overtuigingen lichter. Ik heb het gevoel alsof ik de wereld aan kan

Ik ben sowieso fan van je werk dus ik zou alle dames die opzoek zijn naar meer zelfwaarde en duidelijkheid aanraden om bij jou aan te kloppen. 

- Afranaisa -

ERVAAR JIJ DIT?
 

 • Je weet wat je moet doen, maar je hebt geen idee hoe je dit goed kunt aanpakken?
   

 • Je wilt zo graag stappen zetten, maar je loopt jezelf constant in de weg?
   

 • Het lijkt alsof iedereen vooruit komt, behalve jij?
   

 • Je wilt graag geloven dat het allemaal goed komt, maar je betrapt jezelf er toch elke keer weer op dat de moed je in de schoenen zakt?
   

 • Je blijft maar uitstellen?
   

 • Je voelt een sterk innerlijk verlangen dat je nu echt verandering wilt in je leven?
   

 • Heb je het gevoel jezelf verloren te hebben?

IS DIT WAT JIJ WILT?
 

 • Jezelf niet meer in de weg zitten? Geen zelfsabotage!
   

 • Net als anderen vooruit komen?
   

 • Vertrouwen op jezelf, niet meer uitstellen, maar vol gas, durf en vertrouwen aan jouw doelen werken?
   

 • Op iemand kunnen steunen, die jou support? 
   

 • Goed in je vel zitten? In jezelf geloven? Zelfvertrouwen hebben? Intrinsiek gemotiveerd zijn?
   

 • Effectief naar je doelen toe werken en in je volledige potentie lopen?
   

 • Loslaten wat niet meer dient? Leven vanuit wie jij echt bent? Jouw successen behalen?

MOOI DAT JIJ DIT WILT. WANT IK GA JE HELPEN! 

Ik ben Jocianne, Self Worth Coach. Ik help jou naar meer zelfwaarde, loslaten van dat wat jou niet meer dient en ik help jou om de stappen te zetten naar het leven waar jij naar verlangt.


In deze tijden voelen veel vrouwen zich LOST. Je gaat op zoek naar dingen buiten jezelf terwijl het van binnen begint. Je stelt doelen op, maar neemt met moeite stappen. Dit komt omdat jij je alleen focust op externe doelen. Maar vergeet je jezelf niet? 

Het veranderen van je leven is makkelijker dan je denkt. Ik help jouw pad vrij maken van externe en interne blokkades zodat jij met vertrouwen, moed en doorzettingsvermogen jouw geluk kunt bereiken.

| REVIEW |

- Solaince Cornelia - 
 

"Ik weet nog dat ik veel vroeg aan anderen in mijn omgeving. Deze mensen gaven mij ook goede tips en advies, maar daar bleef het ook bij.  Nu ik met Jocianne werk hoef ik het niet meer alleen te doen. Zij luistert naar je en komt met duidelijke stappen over wat je eerst moet doen en waarom. Ook geeft zij aan wat je het beste kan doen voordat je de volgende stap zet. Ik krijg bij elke sessie altijd nieuwe inzichten, want Jocianne denkt echt met je mee en ziet dingen die je zelf niet ziet of waar je zelf niet aan denkt en dat makt het makkelijker voor mij om te snappen waar ik sta. 

 

Ik krijg inzicht, rust en ik kan weer helder nadenken na elke sessie. Maar ook heb ik altijd alle stappen op papier, zodat ik precies weet wat ik eerst moet doen en wat daarna komt. Hierdoor ervaar ik rust, heb ik overzicht en weet ik precies wat ik moet doen. 

 

Ik doe het zelf, maar met de hulp van Jocianne is het overzichtelijk voor mij waardoor ik steeds door kan gaan. 

Ik ben deze vrouw dankbaar. Ik hoef niet veel te vertellen. Ik zeg het elke keer weer tegen haar.

She really pushes you to make your life worth living. God zegen je Jocianne."

- Solaince Cornelia - 

Ik bied 1 op 1 coaching sessies aan. Dit zit in het pakket:

 • 60 minuten (telefonisch) + Samenvatting + Actie plan 
   

 • Personal Growth Plan:
  Dit plan is precies wat jij nu nodig hebt. Ik ga je exact vertellen wat je op persoonlijk vlak moet doen zodat je jezelf niet meer in de weg loopt.
   

 • Een uitgebreide samenvatting van het gesprek.
   

 • Een reflectiesessie van 30 min (telefonisch) na paar weken.
   

 • Onbeperkt support tot aan de reflectiesessie. Per mail, whatsapp & telefonisch. 

SO.... TELL ME,

WHAT IS IT THAT

YOU DESIRE

INVESTERING?

€165incl btw
 

- Stephany Leonora - 

Voordat ik het gesprek in ging met Jocianne was ik me bewust van niet helpende patronen/schemas en heb me hier de afgelopen jaren flink mee bezig gehouden. De reden dat ik op zoek was naar een coach was omdat ik mijn bedrijf naar een ander niveau wilde tillen en dat mijn uitstel gedrag mij ontzettend in de weg stond.

 

Daarnaast merkte ik op relationeel vlak ook dat bepaalde triggers erg aanwezig waren. Door het gesprek met Jocianne ben ik erachter gekomen dat mijn gebrek aan zelfwaarde het “probleem” is. We hebben al mijn kernvragen doorgenomen in dit gesprek en het gevoel dat ik niet gezien word staat centraal op zowel prive en zakelijk gebied. Deze overtuiging/oud zeer/patroon is een blokkade voor mijn groei en naar aanleiding van ons gesprek heeft Jocianne een coaching plan gemaakt om op een andere manier met mijn triggers om te gaan zodat ik mijn dromen kan omzetten naar doelen!

Dit was een waardevol gesprek voor mij. Ik ben nu 2 weken verder en ben super gemotiveerd en mijn triggers kan ik goed uitschrijven doormiddel van de opdrachten die ik van Jocianne heb gekregen.

Thank you Jocianne❤️

Loop je momenteel vast en heb je behoefte aan focus en helderheid?
Boek dan een 1 op 1 sessie met mij.

COACHING

one on one

Zit jezelf niet meer in de weg.

Jouw geluk zit in jou!

Boek je eerste coaching sessie

© 2020 by Make Your Life Worth Living