PLANNER

WEEK 3 - DAG 2

 

De opdracht van vandaag staat in het teken van CONCURRENTIE VOELEN en jouw UNIEKHEID. Iets waar veel dames mee worstelen. 

 

Geen schrijfopdracht vandaag maar een luister opdracht.

2

30 days planner to Self worth - Niemand Artist Name
00:00 / 03:42

Er zal altijd iemand “mooier” zijn dan jij, “beter” zijn dan jij of “slimmer” zijn dan jij. Maar niemand zal zijn zoals jij bent‼️

 

Voel geen concurrentie, want die heb je NIET!


Ren NEVER NOOIT NIET achter een ander aan die JOU NIET op 1 zet. Want je zal dan altijd MOETEN BLIJVEN rennen en concureren. Als een ander jouw waarde niet inziet dan is hij/zij jou niet waard.

Je hoeft nooit te concureren als jij weet wat jouw waarde is.
Besef je hoeveel rust hierin zit voor jou? 

Hoe “mooi” of "beter" de ander ook is. That person can never dim YOUR light! 

Ga niet wachten tot je op het ideale gewicht zit, wanneer je 100 procent zelfvertrouwen hebt, je diploma hebt behaald, een partner hebt, voordat je geluk gaat ervaren. Ga werken aan het vinden van jouw geluk in de situatie waar je nu in zit. Gebruik nooit een ander of iets om jouw geluk of waarde te bepalen, want dat kan je altijd afgenomen worden. Het is niet makkelijk, maar maak jouw huidige situatie draaglijker voor jezelf.

Wanneer jij je zelfwaarde gaat kennen dan ga jij inzien wat jou uniek maakt. Je gaat anderen niet meer/minder als maatstaf gebruiken om je goed of slecht te voelen.

You will love your for who you are, work towards who you want to become & you will attract the people who are worthy of YOU.✨

Selfworth

© 2020 by Make Your Life Worth Living