PLANNER

WEEK 1 - DAG 1 

Zelfwaardering is je goed VOELEN zoals jij bent. Niet alleen denken dat je goed bent zoals je bent, maar dit ook van binnenuit voelen. Met al je flaws and all. Het geloven en voelen dat jij hier op aarde mag zijn. Weten dat jij het waard bent om te mogen zijn wie jij bent. Geloven dat jij er toe doet. En dat jij alle vrijheid hebt om te groeien en bloeien, zonder jezelf te veroordelen voor wie je nu bent en waar je nu staat in het leven.

1

smartmockups_kbqf9oiy.png

DOWNLOAD

PLANNER

ZELFWAARDE
 

VOELEN DAT JIJ GOED GENOEG BENT ZOALS JE BENT en weten dat jij alles in je hebt om te doen wat jij diep van binnen verlangt, no matter what. Zelfs als je “faalt”, dan weet jij dat jij jezelf kunt opvangen en herpakken. Met meer zelfwaarde gaat niets je meer weerhouden om eindelijk voor je doelen te gaan. Wil je meer zelfvertrouwen, een nieuwe baan, een nieuwe liefde of heb je andere doelen? Wat het ook is, je bent maar 1 keuze verwijderd van een leven zodals jij dat wilt.
En die eerste keuze heb je vandaag gemaakt door te starten met deze 30 dagen planner naar zelfwaarde. De planner die jou gaat helpen bij het ontdekken, versterken en groeien van je zelfwaarde.

VOOR WIE IS DEZE PLANNER?

Deze planner is voor jou als jij meer zelfwaarde wilt of je zelfwaarde wilt versterken.
Mijn doel is dat jij meer vanuit je zelfwaarde gaat leven. Dat je loslaat wat jou en je leven niet meer dient. Gaat beseffen dat je uniek en waardevol bent, zoals je bent en dat jij je volledige potentie kunt benutten, zodat jij een waardevol leven kan creëren.

Waarom schrijf ik over zelfwaarde?

Zelfwaarde vind ik één van de belangrijkste eigenschappen die een vrouw kan bezitten. Je zelfwaarde heeft namelijk heel veel invloed op hoe jouw leven eruit ziet en hoe jij over jezelf denkt. Wanneer jouw zelfwaarde groeit dan zal je meer in jezelf gaan geloven en zal je situaties/mensen los laten die niet meer dienen. Ook zal je met meer zelfwaarde betere keuzes kunnen maken in je leven, die je verder gaan brengen dan waar je tot nu toe gekomen bent. Wanneer jij jouw waarde inziet, dan zul je langzaamaan ook jouw uniekheid herkennen. Hierdoor zal je ophouden met jezelf vergelijken met anderen. Jij weet wat je waard bent en wat jou anders maakt en daar zul je trots op zijn. Je zult zien dat jij eindelijk je volledige potentie gaat durven inzetten om zo jouw doelen te bereiken in het leven.
 

| QUESTION |

Wie is in jouw ogen een zelfwaarderende vrouw of persoon? Of wie respecteer jij als persoon? 

Welke eigenschappen bezit zij die jij waardeert en waarom?

| Opdracht |

Neem een paar minuten om na te denken en schrijf het dan voor jezelf op.
 

Mijn voorbeeld van een vrouw met Zelfwaarde. My mom.
 

My mom A WOMAN WITH SELF WORTH FOR SURE.

My mom taught me to be a WOMAN with self worth, she taught me what the power of purpose is and that nothing can stop me when I have a goal to achieve.

Mijn moeder is mijn voorbeeld van een zelfwaarderende vrouw. Zonder haar was ik niet de vrouw die ik nu ben. Wat zij voor mijn zussen en mij over heeft gehad is niet in woorden uit te drukken. 3 dochters alleen opgevoed zonder hulp van een ander. Wij hebben mogen genieten van vakanties en kwamen niets tekort. Het "enige" wat dat van haar vroeg was haarzelf gefocust houden op haar doel. En weet je dat mijn moeder nooit klaagde? Ze stond elke ochtend op zonder snoozen, en ging de nacht weer werken zonder gezeur.

 

Als er iemand discipline en focus heeft dan is zij dat wel. Ze zei altijd "als je iets wilt moet je het zelf doen ga nooit wachten op iemand anders, zelfs niet op de vader van je kinderen. Alles wat anderen doen is extra zei ze. Het belangrijkste is dat jij gelukkig bent en zonder stress kan leven. Niemand mag jouw leven kapot maken." Her words.

Selfworth

© 2020 by Make Your Life Worth Living