Brand new you

MODULE 1 OPDRACHT 4

THE PERSON YOU ARE CREATED TO BE


Je bent niet op aarde gezet om gewoon een leven te leiden. You have a purpose on this earth, ook al weet je nog niet wat je doel hier op aarde is.  Maar geloof mij als ik zeg: "zolang jij blijft volgen wat jou interesse wekt, dan zal jouw doel hier op aarde vanzelf voor jouw ogen gaan ontvouwen"

Wat jij nu in jouw wereld ziet is geen reflectie van wat jij als persoon verdient. Wat jij nu in jouw wereld ziet, is het leven dat je toekomt, de reflectie van wat jij toe laat en de reflectie van wat jij kiest. Dus waar kies jij voor?

1

BRAND NEW LIFE

Stop! met het zien van jezelf door de ogen van anderen en door de ogen van de maatschappij. Je zal namelijk nooit goed genoeg zijn. Verander dan ook nooit voor een ander. Verander omdat jij weet dat jij beter verdient. Verander omdat jij diep van binnen voelt dat jij op aarde bent gezet voor meer dan wat jij nu in je leven terugziet. Jij weet dat het leven meer is dan werken en gezelligheid in het weekend. Hiermee geef ik niet aan dat hier wat mis mee is. Natuurlijk moeten wij genieten, maar weet dat dit niet jouw doel hier op aarde is. Jij verdient het om een leven te hebben dat waardevol is en jou voldoening geeft op een diepere level. Jij verdient het om ondanks alle onzekerheden en angsten in jezelf te geloven en vertrouwen. 

Het feit dat jij voelt dat je aan jezelf moet werken is een wake up call. Dat is je hogere zelf die jou laat weten dat het leven meer is dan hoe jij dit nu ervaart. Het gevoel dat jij meer uit het leven wilt halen, laat jou weten dat dit mogelijk is. Wat nog rest is dat jij dit zelf gaat geloven en hier naar gaat handelen.

Je wilt meer zelfvertrouwen, meer moed, meer geloven in jezelf zodat jij vooruit kan komen.... 

Zelfvertrouwen, moed en een gevoel van voldoening is niet iets dat iemand je kan geven. Het is ook niet iets dat je opeens zal ervaren. En als je er op gaat wachten, dan kun je lang gaan wachten. De reden dat je hier naar verlangt komt omdat je momenteel het tegenovergestelde ervaart. Wat jij nu ervaart (de "negatieve" emoties, gedachten en gevoelens) is het resultaat van jaren lange conditioneringen, trauma's en pijn. Het is allemaal het gevolg van jouw levenservaringen. Maar het mooie is dat je al deze lagen, die jij om jezelf hebt gebouwd als bescherming, ook laagje voor laagje kunt gaan pellen..... Totdat de echte jij zich laat zien. Je wilt namelijk heel graag iets anders zijn en ervaren, maar je bent het al. Het zit nog in je, alleen zit het diep in jou verstopt. Alle vertrouwen, blijdschap, voldoening die je zoekt ligt dichter bij je dan je denkt. Het wordt tijd om haar tevoorschijn te halen. Are you ready?

Dus wat wordt onze plan van aanpak?
We gaan actieve en bewuste stappen zetten naar meer zelfvertrouwen, naar meer zelfwaarde en naar een positievere zelfbeeld. We gaan ons niet te veel focussen op pijnen, onzekerheden en angsten wegnemen. Wat wij gaan doen is juist hier licht op schijnen. We gaan onszelf iets meer leren accepteren, vergeven, en liever en begripvoller voor onszelf zijn. En dit doen we door te focussen op dat wat we willen versterken > namelijk onze zelfwaarde > zelfvertrouwen en zelfbeeld.
 

Wat vraagt dit van jou?

Jij moet elke keer kiezen om no matter what zo graag DAAR te willen zijn (jouw persoonlijke doel) i.p.v. waar je NU staat.
Dus de pijn om hetzelfde te blijven moet groter zijn, dan de pijn om te veranderen.

© 2020 by Make Your Life Worth Living