Brand new you

MODULE 1 OPDRACHT 5

AFFIRMATIES


Affirmaties zijn positieve, bemoedigende en krachtige zinnen die jou moeten overtuigen. Deze zinnen worden in de tegenwoordige tijd uitgesproken. Je zegt dus iets waar je naar verlangt alsof het er al is.

Bijvoorbeeld:

"Ik heb bereikt wat ik wil"
"Ik ben geliefd"

"Ik verdien 5000 euro per maand"

Het doel van affirmaties is dat jij deze gaat geloven.

1

BRAND NEW LIFE

AFFIRMATIES OPSTELLEN

Bij deze opdracht ga je affirmaties formuleren. Maar voordat je dit gaat doen wil ik je uitleggen hoe wij deze affirmaties gaan opstellen.

De affirmaties die je gaat maken zullen je helpen om gefocust te blijven naar je doelen toe.


We gaan ons niet richten op random positieve zinnen maken (affirmaties). We gaan ook geen standaard zinnen van het internet afhalen om te gebruiken. Ik wil namelijk niet dat je zinnen gaat opschrijven die ver van je af staan. Ik wil dat je het dichter naar jezelf toe trekt. Je moet affirmaties gaan maken waarbij jij voelt dat deze mogelijk zijn om te realiseren.

 

WAT GAAN WE DOEN?
Wat wij gaan doen is affirmaties opstellen die in lijn zijn met jouw verlangens. Dus die in lijn zijn met dat wat jij nu al wilt. Die in lijn zijn met dat wat jij diep van binnen wenst. Ik wil dat jij affirmaties maakt die jij eigenlijk al gelooft, ondanks je deze nog niet terugziet in jouw leven. 

 

Alles dat jij wenst en wilt in jouw leven, is al als verlangen in jou opgestaan. Alleen omdat jij deze verlangens nog niet in je realiteit terugziet ga je twijfelen. Ik hoop dat je beseft, dat alles wat er als verlangen in jou opstaat mogelijk is. Anders had je nooit het gevoel gekregen om deze wensen en verlangens na te jagen. Dat jij jouw wensen nu nog niet terug ziet in jouw leven, heeft niets te maken met of het wel of niet mogelijk is te realiseren. Waar heeft het wel mee te maken dan? Je ziet jouw wensen nu nog niet terug in jouw leven, omdat jij zelf nog niet in lijn bent met wat jij wilt. Oftewel, jij wacht tot het op je pad komt. Terwijl het juist op jou wacht. Jij moet er naar toe. Jij moet het realiseren. 


KORTE TERMIJN VERLANGENS
Bij het maken van affirmaties gaan wij ons focussen op je korte termijn verlangens.

Waarom? Ik wil niet dat je lange tijd moet wachten om je verlangens te realiseren. Ik wil dat je nu al stapt in dat wat jij wilt zijn en doen. Het leven vind namelijk alleen NU plaats, op dit moment. We gaan niet leven voor de toekomst alleen. We gaan nu al het leven creëren dat we willen. Want wie zegt dat morgen belooft is? Waarom zou jij je nu minder moeten voelen zodat je toekomst mooier kan zijn? Nee, we focussen ons op het heden. We gaan niets inleveren om pas over 5 jaar resultaten te zien. Dat is zonde van de tijd die we gekregen hebben. THE TIME IS NOW.

 

EEN NIEUWE WAARHEID CREËREN

Met de affirmaties die je in deze module gaat opstellen, zal jij een nieuwe waarheid gaan creëren. Wat als dat wat ik wil er al is?We gaan ons niet focussen op het geloven van onze affirmaties, want diep van binnen weet je al dat jouw wensen werkelijkheid kunnen worden. Ja toch? Daarom heb je er toch voor gekozen om nu aan jezelf te werken? Daarom heb je deze cursus toch afgenomen? Because you know! 
We gaan ons focussen op jouw verlangens scherp krijgen, bewust voelen hoe je verlangens aanvoelen, zodat dit verlangen nog sterker en scherper kan worden. Hoe groter je focus op jouw verlangen, hoe kleiner je focus op dat wat minder goed is of gaat in jouw leven.

Wat centraal zal staan bij het formuleren van je affirmaties is:
1. Waar verlang jij echt NU naar? 

2. Hoe voelt dit?

3. Hoe zou jouw wereld eruit zien als jij dat al bent of doet of hebt?

4. Hier ga jij je aan gehoorzamen. Jij gaat in dienst zijn van je verlangens. Met andere woorden jij gaat ZIJN en de dingen DOEN die in lijn zijn met dat waar jij naar verlangt. (Dit behandelen we in module 4)

Waarom gaan we dit op deze manier doen?

Hiermee zal je focus behouden! Want je zegt niet alleen wat je wilt > affirmaties. Je gaat er ook naar handelen. Je gaat niet passief zijn, maar actief. Want je acties zullen uiteindelijk jouw wensen gaan realiseren. Jouw mindset en geloofssysteem ondersteunen jou hier in, maar alleen jouw acties zullen voor resultaten gaan zorgen. 

DOWNLOAD

WERKBLADEN

© 2020 by Make Your Life Worth Living