MODULE 3 Zelfwaarde filter

JOUW ZELFWAARDE FILTER

3

In module 1 hebben we jouw zelfwaarde behandeld. In module 2 ging het over reflecteren op je leven. Module 3 staat voor loslaten. We zijn nu aangekomen bij jouw zelfwaarde filter.

Mijn zelfwaarde filter?
Ja, jouw zelfwaarde filter. En dit is niet zomaar een filter. Het is jouw zelfwaarde filter. Dit filter ga jij gebruiken om betere keuzes te maken in je leven. Keuzes die jou gaan helpen om vooruit te komen.

Jouw zelfwaarde filter lijkt op een normale trechter, maar zoals je op het plaatje hiernaast ziet, heeft dit filter openingen aan de zijkanten. Dat wilt zeggen dat wat er aan de bovenkant in gaat, er niet vanzelfsprekend aan de onderkant uitkomt. Kortom, we gaan filteren! 

Wat gaan we filteren? Alles dat jouw succes en geluk in de weg staat!

Brand new you

BRAND NEW LIFE

Naast het leven vanuit jouw zelfwaarde is het belangrijk dat je nieuwe keuzes gaat maken. Keuzes maken is een must als jij verandering wilt in jouw leven. Je kan blijven nadenken en fantaseren over wat je wilt doen in je leven, maar zolang je niet de keuze maakt om iets te gaan doen, dan zal je geen stappen nemen naar verandering. Dit is dus een hele belangrijke opdracht. Zonder keuzes blijf je waar je staat en kom je alleen vooruit als die kans je aangeboden wordt. Maar ga jij daar op wachten? Weet je dat jij zelf ook kansen kunt creëren voor jezelf? Dit doe je door elke dag bewuste keuzes te maken. Keuzes die in lijn zijn met hoe jij je leven wilt veranderen. Keuzes die ervoor zorgen dat jij sneller je doelen behaald.

En dit is ook wat het verschil maakt tussen mensen die wel hun successen (hun persoonlijke doelen) behalen en zij die dat niet bereiken. De mensen die hun successen behalen leven bewuster en maken bewuste keuzes.

Ik noem dit wel eens > Average people versus Life changers.  

Average people:
Dit zijn mensen die gewoon leven. Die alle regels opvolgen en gewoon doen wat ze moeten doen in de hoop wat van hun leven te kunnen maken of niet.

Life Changers:
Life changers zijn mensen die bewust leven en elke dag bewust naar hun doelen toe werken. 

DOWNLOAD

WERKBOEK

ARE YOU A AVERAGE PERSON OR A LIFE CHANGER? 

 

Jouw leven vormgeven zoals jij dat graag wilt is absoluut mogelijk, maar het begint met het duidelijk weten wat jouw ideale leven moet zijn. Wat voor baan wil je? Wat voor onderneming? Welke mensen? Wat voor type mensen? Wie wil jij zijn? Hoe wil jij je tijd en geld spenderen?

Een life changer neemt bewuste beslissingen in het leven en weet dat als er doelen behaald moeten worden dat er een plan moet komen, zodat zij dagelijks bewuste keuzes kan maken die haar sneller bij haar doelen brengt.


Als life changer moet je duidelijk zijn over wat je in het leven wilt, en nog meer tijd reserveren en nog meer nadenken over wat er uit je leven geschrapt moet worden zodat je zo min mogelijk blokkades en belemmeringen hebt op jouw pad naar succes en geluk. < Het zelfwaarde filter gaat jou helpen om deze belemmeringen op te sporen en uit je leven te bannen.

Je leven transformeren betekent ook je denkwijze veranderen. Je moet blijven leren zodat je een sterke individu kan worden, geweldige persoonlijke kwaliteiten kunt ontwikkelen en gewoonten kan opbouwen die jou constant zullen uitdagen. BECAUSE GREATNESS HAPPENS OUTSIDE THE COMFORT ZONE!

Je moet constant nieuwe dingen uitproberen en evalueren hoe het gaat.
En dan, in plaats van je down voelen of op te geven, analyseer je gewoon hoe het ging en kijk je hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Falen is voor een Life changer, gewoon weer een geleerde les, die haar dichter bij haar doelen brengt.

Een belangrijk aspect waarom Average people niet het leven van hun dromen kunnen vormgeven, is omdat they don't put in the work! Ze willen het zo makkelijk mogelijk, met quick fixes, en blijven uitstellen wanneer ze geen zin meer hebben of vastlopen.

 

Als jij jouw successen wilt behalen dan moet je een life changer worden! 

En dit betekent dat je elke dag bewuste keuzes moet maken die in lijn zijn met het leven dat jij graag wilt gaan vormen. En jouw zelfwaarde filter gaat je hier bij helpen.

 

Ze zeggen wel eens “Je bent 1 keuze verwijderd van het leven dat jij graag wilt”. En dit is helemaal waar!

Om jou te helpen om aspecten uit je leven positief te veranderen en je doelen te bereiken, heb ik een tool bedacht die jou daar bij gaat helpen. Deze tool heet JOUW ZELFWAARDE FILTER. Dit filter is de tool (het proces) dat jij gaat gebruiken bij het maken van belangrijke keuzes. Of dit nou persoonlijke of zakelijke keuzes zijn, groot of klein.... Je kan deze tool overal en altijd gebruiken. Op elk moment dat jij een keuze moet maken. Op elk moment dat jij iets positiefs of negatiefs ervaart. Op elk moment dat jij moet besluiten of iets wel bij je past of niet.
 

Let's do this!

HEB JE MIJN BOEK AL?


Dit boek behandelt de thema's zelfwaarde, loslaten en het leven creëeren waar jij naar verlangt. Een mooi, inspirerend boekje om in bezit te hebben. Ook als je al het programma volgt.

In dit boek deel ik ook mijn eigen verhaal.

Binnenkort leverbaar? Hier kun jij je inschrijven voor de wachtlijst.

© 2020 by Make Your Life Worth Living