MODULE 4 Opdracht 3

VISION BOARD

4

In deze opdracht gaan we jouw verlangen in kaart brengen, dat wat jij heel graag wilt. En dat gaat we doen door het maken van een vision board.

Mensen gebruiken een vision board vaak met het idee hun wensen zo sneller aan te trekken. En dat is inderdaad ook zo. Een vision board helpt je om sneller je wensen/doelen aan te trekken. 

Wat mensen dan vaak doen, is fantaseren over hun wensen op hun vision board, ze mediteren ermee of kijken ernaar of proberen een positieve gevoel op te roepen wanneer ze naar hun vision board kijken. Dit doen ze om hun wensen aan te trekken. 

Alleen geloof ik er niet in dat alleen denken aan wat je wilt of het alleen voelen van wat je graag wilt, ervoor zorgt dat je je wensen in je leven gaat aantrekken. Natuurlijk zijn er mensen bij wie dat wel werkt. Dus ik ga niet zeggen dat het niet werkt. Maar uit eigen ervaring geloof ik dat het aantrekken van dat wat jij graag wilt een samenspel is van meerdere factoren:

DOWNLOAD

WERKBOEK

Brand new you

BRAND NEW LIFE


1. Je moet zelf goed weten wat je wilt (verlangen)

2. Dit (je verlangen) moet je op papier zetten middels een visionboard.

3. Je moet geloven dat je verlangens uit kunnen komen.

4. Je moet visualiseren (kunnen zien en voelen alsof je het al hebt).

5. Je moet al je blokkades wegnemen.

5. Je moet de persoon gaan ZIJN die al het verlangen leeft of heeft.

Heb jij het gevoel dat mediatie, visualiseren, een intentie zetten niet echt voor jou werkt? Heb je het gevoel dat jouw vision board niet voor jou werkt?

Dat gevoel had ik ook!

Wil jij doelen bereiken, wensen zien uitkomen? Weet dan dat jouw ZIJN creëert. Dat wat je bent & doet is wat jouw dromen tot realiteit gaan brengen. Maar voordat je daar mee aan de slag kan moet je wel eerst weten wat je precies wilt manifesteren. 

Met een vision board kan je jouw verlangens in kaart gaan brengen.

Wat is een vision board?

Een vision board is een collage van plaatjes of citaten van jouw dromen/wensen/doelen. De meeste denken bij een vision board aan een groot wit vel papier of bord waarop je je dromen opschrijft of op plakt. Een vision board is een droom bord. Jouw droombord. Een vision board gebruik je om goed in beeld te krijgen wat je graag wilt realiseren in jouw leven. 

Omdat je een cursist bent krijg je een gratis VISION BOARD coaching sessie.
Deze kun je boeken bij de laatste opdracht van deze module. In het werkboek staat dat je deze coaching sessie tegen een betaling kunt boeken, maar voor jou als cursist is deze dus gratis!

© 2020 by Make Your Life Worth Living