MAKE YOUR LIFE

WORDT DE VROUW DIE JIJ WILT ZIJN & GA DOEN WAT JIJ DIEP VAN BINNEN VERLANGT! DIT PROGRAMMA GAAT JOU HELPEN OM DE VROUW TE WORDEN DIE JIJ ALTIJD HEBT WILLEN ZIJN.

In dit programma leer je in 4 modules om een beter voelend leven voor jezelf te creëren en effectief naar je doelen toe te werken. Het 1 kan namelijk niet zonder het ander als jij meer geluk wilt ervaren, meer vertrouwen wilt en een go getter wilt worden die unstoppable is.

| REVIEW |
| REVIEW |
| REVIEW |

Ik hou ervan om de waarheid te delen. Ik zal nooit liegen voor promo. Dit is echt 100% waar het is zelfs zo waardevol voor mij dat ik denk dat jij jouw cursus minimaal 4x zo duur mag verkopen. Met alle info was ik al bekend mee maar de volgorde, vragen, opdrachten en alles als geheel zorgt er voor dat ik meer diepgang ervaar. Nu durf ik nog meer stappen te zetten richting mijn eigen onderneming. Het is super spannend en ik doe echt rustig aan maar door jou durf ik continu stapjes te zetten.

| AFRANAISA |

HET PROGRAMMA: €165

 • Online programma van 4 modules: 1. De vrouw worden die jij wilt zijn 2. Je prioriteiten en blokkades in kaart brengen 3. Loslaten wat jouw en jouw leven niet meer dient 4. Het re-branden van jouw leven. Oftewel, het realiseren van je doelen en verlangens. 

 • 4 Modules met verdiepende zelfonderzoeksopdrachten.

 • Je hebt 12 maanden toegang tot het online programma.

 • Je ontvangt extra bonus materialen zoals Ebooks en meer.

 • Incl uitprintbare werkboek.

 • Onbeperkt support voor 6 maanden (vanaf aanmeldingsdatum) per mail. 

 • Je kan al je vragen en ervaringen per mail met mij delen.

 • Je kan je eigen tijd en tempo bepalen.

  WIL JE HET PROGRAMMA UITBREIDEN?: €520

 • Neem het programma dan af incl 4 coaching sessies met mij. 

 • Na elke module ontvang je een telefonische 1 op 1 sessie met mij. Dus in totaal 4! (te gebruiken binnen 6 maanden).

 • Je ontvangt een samenvatting van het gesprek.

 • Je ontvangt na elke sessie een personal GROWTH plan (actie plan).

 Uiteindelijk is dit toch wat jij wilt? Het beste uit jezelf halen? Het leven leiden dat jij verdient? Jezelf laten zien zoals jij echt bent? In jouw potentie staan?

Dit online programma gaat jou helpen.

I help you design your life the way you want it to be.

 

Met dit programma zal jij jezelf en je leven compleet transformeren en jouw visie/droom/doelen werkelijkheid maken. Dit programma gaat over het re-branden van jouw leven. En dit doen we door eerst de transformatie in jouw te realiseren, zodat we een wereld voor jou kunnen creëren waarin jouw vrijheid centraal staat.

 

Heb jij als doel om te zijn wie jij diep van binnen wilt zijn en te doen wat jij het liefste zou willen doen? Wil je tijd terugwinnen en deze spenderen op de manier zoals jij dat zelf wilt? Het doel van dit programma is dat je elke dag vanuit de best mogelijke JIJ en op de best mogelijke manier jouw leven leid. Dat jij een beter voelend leven kan LEVEN en het zinvol maakt door te doen waar jij goed in bent.

9 jaar lang heb ik aan mezelf gewerkt. Ik kan nu vol trots zeggen dat ik de vrouw ben geworden die ik altijd heb willen zijn en dat ik eindelijk doe wat ik altijd heb willen doen. En wat ik 9 jaar geleden wenste is maar 1% van dat wat ik geworden ben en wat ik gekregen heb.

Ik ben een krachtige vrouw die dicht bij haar zelf staat, vol vertrouwen een unstoppable drive heeft (no matter the setbacks) en ik heb eindelijk mijn GIFT & PASSIE gevonden. Ik voel me vrij! En nu JIJ!

 

Ik wil jou die jaren besparen. Ik heb al mijn lessen in deze cursus gestopt. 

WORDT DE VROUW DIE JIJ WILT ZIJN, ONTDEK JOUW GIFT DIE JIJ DE WERELD TE BIEDEN HEBT & TRANSFORMEER JOUW LEVEN ZOALS JIJ DAT GRAAG ZIET.

In dit programma werk je in 4 modules naar een brand new you & een brand new life. Het 1 kan namelijk niet zonder het ander als jij meer geluk wilt ervaren, meer vertrouwen wilt en een go getter wilt worden die unstoppable is.

WAT JIJ BEREIKT MET
DIT PROGRAMMA

VERTROUWEN OP JEZELF

BEWUST WORDEN VAN JOUW BELEMMERINGEN
 

LOSLATEN WAT JOU NIET MEER DIENT

JOUW VOLLEDIGE POTENTIE ONTDEKKEN
 

IN JEZELF GELOVEN 
 

TROST ZIJN OP WIE JIJ BENT EN DIT DURVEN UITEN

 

ONDANKS JE ONZEKERHEDEN EN ANGST TOCH DE MOED EN VERTROUWEN HEBBEN OM DOOR TE PAKKEN
 

VOOR JE DOELEN GAAN MET EEN STERK ZELFVERTROUWEN

EN WETEN HOE JIJ DIT MOET DOEN

JOUW GIFT ONTDEKKEN 

SNELLER KEUZES MAKEN DIE DICHT BIJ JE STAAN

OMGAAN MET ANDEREN DIE JOUW LEVEN WILLEN BEINVLOEDEN

worth living

GA JIJ ER 100% VOOR?

Weet jij dat ik drastische veranderingen heb meegemaakt toen ik besefte dat alleen IK mijn leven kon veranderen? So that is what I did!

 

En als ik zie wat voor resultaten dat in mijn leven heeft gebracht, dan denk ik “waar wacht iedereen toch op? Alles start in jou!”
En daarom heb ik dit programma ontwikkeld, want een brand new you zal zorgen voor een brand new life!


HET GEVOEL VAN SUCCES, HET GEVOEL VAN VOLDOENING, HET GEVOEL VAN BLIJDSCHAP, VERTROUWEN, HOOP, RUST EN GELUK. HET ZIT IN JOU. NIET BUITEN JEZELF.

 

ALS JIJ IN JEZELF GAAT GELOVEN, JE BELEMMERINGEN LOS LAAT, JE VISIE SCHERP HEBT, DE STAPPEN GAAT ZETTEN DAN GAAT ALLES WAT JE AAN DE BUITENKANT WILT VANZELF MANIFESTEREN. trust me....

Jouw leven zal veranderen als jij van binnen ook verandert.....
Dit is geen mening, maar een FEIT....

Are you ready for a brand new life?


Je bent altijd maar 1 keuze verwijderd van dat wat jij graag wilt. En die keuze kan jij vandaag maken. Dus, welke keuze maak jij?

| AFRANAISA |

BETALEN IN 2/4/6 TERMIJNEN MOGELIJK

Dit programma is zo waardevol. Ik krijg zoveel positieve feedback van de cursisten. Alles wat ik in 8 jaar tijd geleerd heb vind je hier in terug. Ik hou het simpel, makkelijk te begrijpen, toepasbaar en super waardevol.

Na het volgen van dit programma zal jij:

 • precies weten hoe jij jouw ideale leven moet vormen;

 • compleet anders naar het leven kijken en anders in het leven staan;

 • de oude JIJ niet meer herkennen;

 • vol (zelf)vertrouwen je leven leiden;

 • met een enorme drive grote levensdoelen realiseren;

 • in jouw potentie staan en je volledige potentieel benutten;

 • je eigen keuzes maken zonder twijfel;

 • trouw blijven aan jezelf en aan wat jij wilt;

 • innerlijke vrijheid ervaren;

 • exact weten hoe jij op elk moment met setbacks om moet gaan;

 • precies weten wie wel en niet in je leven horen;

 • hoe je met anderen en hun mening om moet gaan;

 • weten hoe je moet loslaten en waarom;

 • de koers van je leven compleet veranderen vol vertrouwen;

 • you will be unstoppable, no matter what!

 • THERE WILL BE A BRAND NEW YOU & A BRAND NEW LIFE.

 

 

€165

INVESTERING

excl coaching

of

€520

INVESTERING

incl coaching

Frequently asked questions

Moet ik het programma op een vaste tijd en dag volgen?


Nee, hier ben je vrij in maar weet dat je dit traject aan gaat voor 16 weken.
Ik verwacht dus wel dat je alles op alles zet om elke maand een module af te ronden.
Ik wil dit heel graag doen, maar ik twijfel nog.


Als jij verandering wilt dan moet je keuzes durven maken.
Dit is een heel mooi programma dat ik in elkaar heb gezet voor jou. Ik heb al mijn ervaringen en lessen hier in verwerkt. Als jij je aangetrokken voelt tot dit programma dan is dat niet voor niets. Het is je ziel die jou wilt laten weten dat dit is wat je moet doen. Kom uit je hoofd en volg je hart. Dit is niet makkelijk, maar wel nodig als jij wilt groeien.
Na 9 jaar elke dag bewust bezig te zijn geweest met mijn groei kan ik je vertellen dat durven keuzes maken heel belangrijk is. Ga er voor. Ik sta je bij! Ik weet zeker dat dit programma een wereld voor jou gaat openen. Zowel van binnen als buiten.


Twijfel je nog? Vul dan deze vragenlijst in en dan zal ik je voorzien van advies.
https://www.survio.com/survey/d/F5J5V6X7X4U3Z8X6O
Kan ik in termijnen betalen?


Ja, je kunt in 2, 4 en 6 termijnen betalen.
Mag ik tijdens het volgen van het programma alleen vragen stellen over de opdrachten?


Je krijgt 6 maanden mijn volledige support.
Het programma wordt onderdeeel van je leven dus waar je ook vastloopt (dus ook in je prive leven), daar mag je mijn support voor gebruiken.
Hoelang duurt dit traject?


Dit traject duurt 16 weken. Je hebt 12 maanden toegang tot het online programma.
Hoe zit dit programma in elkaar?


Je krijgt toegang tot het online programma, Brand new you, Brand new life. Dit programma bestaat uit 4 modules: 1. De eerste module staat in het teken van je zelfwaarde versterken. 2. In de tweede module ga je reflecteren op je leven (incl zelfreflectie). 3. Module 3 staat in het teken van loslaten van de mensen en dingen die je leven niet meer dienen. 4. En de laatste module staat in het teken van werken naar je doelen toe. Je gaat 16 weken werken aan deze modules d.m.v. zelfonderzoeksopdrachten. Met elke module ben je 4 weken bezig.
Elke week hebben we een korte whatsapp gesprek om te kijken hoe de week verloopt en waar je hulp bij nodig hebt. Na elke module hebben we een telefonisch 1 op 1 coachingsessie. Na elek coachingsessie ontvang je van mij een op maat gemaakte Growth plan. Dit is een plan met duidelijk stappen die jij moet nemen en advies. Dit doen we voor 16 weken.

Frequently asked questions

Moet ik het programma op een vaste tijd en dag volgen?


Je bepaalt zelf wanneer je start en op welk tempo. Wel moet je rekening houden dat je 6 maanden toegang krijgt tot de online modules. Het werkboek ontvang je en kun je je hele leven lang gebruiken.
Ik wil dit heel graag doen, maar ik twijfel nog.


Als jij verandering wilt dan moet je keuzes durven maken.
Dit is een heel mooi programma dat ik in elkaar heb gezet voor jou. Ik heb al mijn ervaringen en lessen hier in verwerkt. Als jij je aangetrokken voelt tot dit programma dan is dat niet voor niets. Het is je ziel die jou wilt laten weten dat dit is wat je moet doen. Kom uit je hoofd en volg je hart. Dit is niet makkelijk, maar wel nodig als jij wilt groeien.
Na 9 jaar elke dag bewust bezig te zijn geweest met mijn groei kan ik je vertellen dat durven keuzes maken heel belangrijk is. Ga er voor. Ik sta je bij! Ik weet zeker dat dit programma een wereld voor jou gaat openen. Zowel van binnen als buiten.


Twijfel je nog? Vul dan deze vragenlijst in en dan zal ik je voorzien van advies.
https://www.survio.com/survey/d/F5J5V6X7X4U3Z8X6O
Kan ik in termijnen betalen?


Ja, je kunt in 2, 4 en 6 termijnen betalen.
Mag ik tijdens het volgen van het programma alleen vragen stellen over de opdrachten?


Je krijgt 6 maanden mijn volledige support.
Het programma wordt onderdeeel van je leven dus waar je ook vastloopt (dus ook in je prive leven), daar mag je mijn support voor gebruiken.
Hoelang duurt dit programma?


Het programma duurt ongeveer 3/4 maanden.
De één gaat sneller dan de ander door het programma heen.
Het is belangrijk dat je de tijd neemt om de opdrachten te maken. Je hebt 12 maanden de tijd om het programma te doorlopen. Mocht je achterlopen ga dan na waarom dit zo is en schakel mijn gratis hulp in! Ik zorg er voor dat je weer die innerlijke drive gaat voelen :)

"Ik volg nu the self worth programma bij Jocianne, Ze is echt top! De liefde die zij in haar programma steekt zie je aan alle kanten. De geduld die ze heeft als je haar 100 keer dezelfde vragen stelt is ongelooflijk! Ze maakt hoe dan ook tijd voor je vrij om het je met alle liefde uit te leggen.

 

Sinds ik bezig ben met haar programma ben ik mezelf zo erg tegengekomen. Ik kom vragen tegen waar ik gewoon nooit bij stil stond. Het gaat echt diep tot diep in de wortels. Soms best wel confronterend, maar ook dat gaf mij een fijn gevoel omdat ik weet dat ik nu aan het groeien ben. Groeien naar een betere versie van mezelf. Groeien naar zelfliefde en groeien naar Zelfwaarde.

 

Ik ben echt dankbaar dat ik Make your life worth Living heb ontdekt, want sindsdien heb ik nu meer lef om dingen te doen, meer zelfvertrouwen en meer geloof in mezelf. Ik ben er nog lang niet want het is natuurlijk een proces, maar het is zeker de moeite waard om dit programma te volgen want je komt er echt sterk uit! En door dit programma zie ik nu mijn self worth en ik zal alles wat ik heb geleerd mee nemen in mijn doelen, leven, kids en mijn man. Dankbaar ben ik naar jou Jocianne en God zegen je met dit prachtige talent dat je hebt."

| REVIEW |
| FARINA |

The time is now!


IT'S TIME FOR A BRAND NEW YOU,

A BRAND NEW LIFE.
 

Lets do this

© 2020 by Make Your Life Worth Living