Feeling stuck in your business?


Dan heb je een goed idee, je hebt een plan, een nieuw concept, iets waarvan je denkt van JA! DIT WIL IK GAAN DOEN! 💡

Zoveel ideeën, zoveel creativiteit, zoveel te doen, maar in je hoofd kan het zo CHAOTISCH zijn! En dit kan soms zo overwhelming voor je aanvoelen. Je gaat zelfs twijfelen aan je onderneming... 🤷🏽


Toen ik 8 jaar geleden besloot om voor mezelf te beginnen liep ik zovaak vast. Er was genoeg te vinden op internet, er waren genoeg mensen om mij heen. Het waren allemaal losse producten en diensten die ik afnam, maar het vormde geen geheel.


Dan volgde ik weer een cursus of keek ik tig video's en paste dit toe, maar ik liep zo vaak vast. En vaak kon ik niet eens mijn vinger op het probleem leggen. Ik wist dat ik vastliep maar wist niet precies waar dat door kwam. Ik ging dan maar random bedenken wat beter kon en daar ging ik mij dan op focussen. Ik hoopte dat iemand of iets mij duidelijk kon maken wat ik kon doen om hier voor altijd van af te komen. NIET DUS😖


De tools en de mensen die ik inschakelde focuste zich voornamelijk alleen op hun product of dienst, maar niemand die echt naar mijn business keek en naar mij als persoon.


Je begrijpt dan ook dat ik zo vaak teleurgesteld ben geweest. En dan zeg ik niet dat de tools en professionals niet goed waren in hun aanbod, maar het was niet voldoende. 😒


8 jaar verder zie ik dat ondernemers regelmatig vastlopen. Niet omdat je de SKILLS niet hebt of de TOOLS niet kunt vinden, maar omdat je jezelf in de weg zit.

Er zijn genoeg professionals en programma's die je helpen maar zolang jij jezelf in de weg zit helpen die dingen je maar tijdelijk.

🤷🏽


Getting unstuck is:

- ➡️ de juiste keuzes kunnen maken

- ➡️ weten waar je heen wilt

- ➡️ tools en professionals op de juiste momenten inzetten

- ➡️ je laten leiden en vanuit je authentieke zelf ondernemen


HIERONDER WAT TIPS ⬇️

Heb je interesse in een coaching sessie? Klik dan hier.

14 keer bekeken0 reacties

© 2020 by Make Your Life Worth Living