HUSTLE VS ALIGN

Wat is het? Wat is het verschil? En hoe kan jij de switch maken?

Alignment is a superpower 💪🏻


Hoe heb ik deze switch gemaakt?

Overworking was not working for me.

In tegendeel zelfs. Ik behaalde wel mijn doelen maar ik was super moe en mijn passie kwam niet van de grond zoals ik dat wilde. Daarnaast was ik het ook zat om constant bezig te zijn. Maar wat mij ook moe maakte was de druk en de stress dat het met zich mee bracht.


Dit kon niet de manier zijn!

Nu is alles anders. Ik werk wanneer ik inspiratie heb (altijd dus) en moeiteloos kan ik doen wat ik moet doen. Alles flowt en dat is zo een fijn gevoel! Compleet anders dan wat ik voorheen deed.

Maar wat is hustle?


Het Van Dale woordenboek geeft als betekenis: Drukte, dringen, duwen, haasten, hard werken, druk in de weer zijn.


Je hebt het misschien ook in liederen gehoord.... "Everyday I'M HUSTLIN"

Het gaat eigenlijk altijd over bezig zijn, no matter what. Doorgaan totdat je je doel bereikt hebt.


Begrijp je nu wat Husstle betekent?


En wat is align?

In alignment zijn betekent in lijn zijn met je levenspad. Wanneer je vanuit alignment doelen wilt bereiken dan gaat dat met minder moeite, meer in flow en met meer inspiratie en motivatie. Hier zit minder tot geen druk achter. Toen ik mijn levenspad ging bewandelen ging ik UIT de HUSSTLE MODE en IN ALIGNMENT MODE.


Het verschil zit h'm dus in hoe jij naar je doelen toe werkt. Als je husstled dan ben je druk, bezig, alles op alles aan het zetten om je doelen te bereiken.

Als je in alignment bent dan werk je ook naar je doelen toe maar met minder druk omdat je geleid wordt door je innerlijke zelf. En je innerlijke zelf zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen en wanneer. En het begeleid je naar HOE je het gaat doen.Omdat jij je laat leiden hoef je dus ook minder druk uit te oefenen om je doelen te bereiken. Je laat je intrinsiek inspireren en motiveren om je doelen te realiseren. Het resultaat is dat je op de juiste momenten aan het werk gaat. Hierdoor voel je minder druk en ervaar je meer innerlijke rust.Veel mensen Husstlen.

Je ziet veel mensen husttlen op het internet. Het constant in actie zijn. En je ziet wat het hen oplevert. Dit zijn echte goalgetters. 👏🏽 Maar wat je niet ziet is wat daar achter gebeurt. Always busy, veel druk en stress. OK, dit geldt niet voor iedereen, maar gros van de mensen die husttlen hebben het super druk en dit gaat gepaard met enorme stress. Maar dan hebben ze ook wat hè. Dit husslen werkt dan ook voor velen. Mijn moeder is ook een husstelaar (is dit wel een woord?🤣). En als ik zie wat voor mindset en drive je daar voor moet hebben, CHAPEAU!!!! Dit zijn die mensen die no matter what door gaan. Dit heb ik echt van mijn moeder.


Maar! Dit werkte niet lang voor mij. Het maakte mij moe en gedemotiveerd, want het constant hard werken vroeg veel van mijn energie.


Ik salute hustlers, want zij krijgen wel vaak de dingen voor elkaar die anderen niet voor elkaar krijgen. Het is belangrijk dat we zelf in actie komen en het werk doen als we bepaalde dingen in het leven willen bereiken en husstlers begrijpen dit!


Je kan niet verwachten dat het universum ons alles geeft simpelweg omdat we het willen. Zo werkt het gewoon niet. Tenminste niet voor mij. You have to do the work...

Ik wist dat er een andere weg moest zijn naar mijn doelen toe. Ik was het zat om onder druk mijn doelen te bereiken. Het putte mij uit!

Harder en langer werken zorgde er bij mij voor dat ik doelen bereikte, maar ik zag in dat vele andere doelen bleven liggen. De doelen die ik het liefste wilde bereiken kon ik maar niet realiseren.😔


Husstle: Je bereikt je doelen door er voor te werken. Alignment: Je beloopt je levenspad waardoor je je doelen naar je toetrekt.

Dit is mijn definitie. Op internet vind je waarschijnlijk soortgelijke of andere definities. But I stick to what I have learned and experienced.


Hoe maak je de switch?

Bij alignen is het de bedoeling dat je naast het werken naar je doelen toe ook kunt loslaten en het universum het werk laat doen. Dus niet altijd in actie zijn, maar ook je rust pakken. Het is belangrijk je te laten leiden door je innerlijke kompas (je intuïtie/ je ziel). Die begeleid je namelijk op je pad naar je doelen toe. Dus hoe maak je de switch? Ga je levenspad bewandelen! Want op dat pad zal alles moeiteloos gaan. Op dit pad werk je samen met je ziel, samen met het universum/GOD naar jouw doelen toe.


Nu vraag je jezelf af, "maar hoe doe ik dat dan?"


Hoe bewandel ik mijn levenspad?

- door terug te keren naar wie jij bent

- door achter te komen wat je het liefste wilt doen in je leven En nu hoor ik je denken, "maar ik heb geen idee hoe ik dat moet doen...."

  • De tip die ik je geef is > begin te luisteren naar je intuitie. Die leid je vanzelf naar de plek waar je heen moet.


This is where the magic happens

Wanneer jouw lichaam (jij die in actie komt) en je innerlijke wezen (je ziel/ je higher self) op één lijn zijn, zullen je acties meer positieve resultaten opleveren. Hard werken onder druk wordt verleden tijd. Het wordt ontspannen en moeiteloos succesvol worden.


Werk jij hard naar je doelen toe, maar heb je het gevoel dat de echte belangrijke resultaten uitblijven?

Ga dan alignen!

Wat wil je?

Focus je daar op!

Ga de persoon zijn die je moet zijn om de dingen aan te trekken die je wilt aantrekken.

Stay in a optimistic vibe!

Delete things and people out of your life that make u feel bad or sad. Just distance yourself for a while.


Om de resultaten te krijgen die we willen, moeten we voor onze geest, ons lichaam en onze ziel zorgen om ervoor te zorgen dat deze op 1 lijn blijven terwijl we in actie komen.

En daarom zeg ik altijd "alles start in jou. Van binnenuit naar buiten toe werken is the key!"


Velen willen een snelle fix of short cut naar succes. Maar als jij echte voldoening wilt ervaren dan raad ik je aan om te focussen on your inside first. Want daar zit je innerlijke kompas die jou begeleid en helpt naar jouw doel hier op aarde. Dus begin te luisteren naar dat stemmetje in jou. Het wacht op jou om gehoord te worden. Het wacht op jou om in actie te kunnen komen.


Je hoeft nergens heen, het wacht op jou.....


Moeiteloos werk ik aan mijn passie and always in flow. Geen uitstelgedrag, altijd wel wat te doen, volop inspiratie. BLESSED AND GRATEFUL ️I AM! 🙏🏾❤️


Wil jij ook moeiteloos, vol inspiratie en motivatie naar je doelen toewerken en de resultaten aantrekken waar jij zo erg naar verlangt?Ik heb een ebook/werkboek gemaakt die jou hier bij gaat helpen. Dit werkboek leert jou op een laagdrempelige en simpele manier om dichter bij jezelf te komen en beter naar je innerlijke stem te luisteren. Dat stemmetje dat je plotseling een goed idee geeft of je laat weten wat je moet doen. Dat is de stem die je de weg wijst. En dat stemmetje hoor je alleen als je goed luistert. Men noemt het ook wel je intuitie. ​ Wat ontvang je bij aanschaf van dit eboek/werkboek?

Je ontvangt een werkboek met opdrachten (31 blz). Je ontvang een 1 op 1 telefonische sessie van 30 minuten t.w.v. 45 euro. In deze sessie mag je je vragen stellen over je innerlijke stem of over een keuze die je moet maken maar niet weet hoe je je kan laten leiden door je innerlijke stem.

Heeft deze blogpost je geïnspireerd? Laat dan een comment of een like❤️ achter. Dankje! Your read is much appreciated.

© 2020 by Make Your Life Worth Living